TUDATKULCS ASZTRO BLOG

AZ ÚJJÁSZÜLETÉS IDEJE, A MEGÚJULÁS EREJE!

 

Megújulás Mantrák a 12 jegynek!

 

Alighogy beléptünk a Skorpió havába, szinte rögtön elkezdődött egy új holdhónap is a Skorpió Újholddal. Az Újhold a megújulás, az újrakezdés szimbóluma, a Skorpió pedig az átalakulás, az elmúlás-újjászületés, a hamvaiból újjáéledő főnixmadár archetípusa.

 

Ebben az időszakban tehát -ahogy a természetben is megfigyelhető- az elmúlás és az azt követő újjászületés témája kerül fókuszba. A Skorpió egyik legfőbb tanítása ez: amikor kilépünk valahonnan, egyúttal belépünk valahová! Minden születés halál és minden halál születés. Gondoljunk a hernyóra, a bábra és a gyönyörű pillangóra! A változáshoz előbb el kell engednünk a régit, a továbblépéshez, a fejlődéshez elengedhetetlen, hogy hagyjuk menni azt, aminek mennie kell, hogy be tudjuk fogadni az életünkbe azt, aminek eljött az ideje!

 

 “Amíg jobban félünk a változástól, mint a megszokott rossztól,
addig minden marad a régiben.”  – Dave Ramsey

 

Érezzük a megújulás erejét! Bármi történt is velünk a múltban, használjuk ki ezt az időszakot a megújulásra, az újrakezdésre!

 

MEGÚJULÁS ÉS ÚJRAKEZDÉS MEGERŐSÍTÉSEK:

 

KOS:

A múlt elmúlt, előre tekintek! Terhek nélkül, szabadon haladok az utamon! Bármi történt is velem, a rossz érzést elengedem, s amit megtartok belőle, tapasztalati tudásnak tekintem! Bízom az Életben, hogy jót akar nekem! Tudom, hogy minden nap újra kezdhetem, kész vagyok rá, hogy ezt megtegyem!

BIKA:

Mikor bezárul egy ajtó, továbblépek. Nem hátra, hanem előre nézek! Tudom, hogy enyém a megújulás ereje, épp ezért nincs okom kesergésre! Minden helyzet engem segít, minden változás értem van! Ha nehéz is volt váltanom, érzem, hogy a fejlődés szükséges utamon!

IKREK:

Könnyedén újrakezdem bárhol, bármikor! Hiszen minden, amire szükségem van, itt van körülöttem és könnyedén elérem! Bármilyen helyzetben remekül alkalmazkodom, minden helyzetből a legjobbat kihozom! Tudom, hogy ez a pillanat is egy új esély, minden lehetőség bennem él! Percről percre megújulok, friss, élénk és mozgékony vagyok, így örökké fiatal maradok! 🙂

RÁK:

A múltamat tisztelem, ám a fájdalmakat elengedem! Amit kaptam, életembe beépítem, de többé nem a múlt határoz meg engem! Köszönöm a megújulást, hogy újjászülethetek, hiszen így minden nap fejlődhetek! Köszönöm a tanulságokat, az érzéseket! Köszönöm az esélyt, hogy megújulva útnak indulhatok és növekedhetek! Megérdemlem, hogy tiszta lappal induljak, hogy többé ne hátra, hanem előre haladjak!

OROSZLÁN:

Mindenhonnan van kiút és mindenre van megoldás! Hiszem és tudom, hogy értem van a változás! Kudarc és bukás? Inkább lehetőség és megújulás! Sokat tanultam, mindig felálltam, büszke vagyok erre! Mindig bennem él a megújulás ereje!

SZŰZ:

A legsötétebb helyzet után mindig eljön az új kezdet! Az elengedéssel esélyt kapok, hogy rendet teremtsek! Bármi történik, nyugodt maradok, hiszen tudom, hogy minden helyzetet tökéletesen megoldok! A változással esélyt kapok arra, hogy elengedjem, ami visszahúz és megtisztulva induljak új útra! Minden nap tiszta lap, nem szennyezi vétek, köszönöm, hogy ma mindent újrakezdhetek!

 

A MEGERŐSÍTÉSEK FOLYTATÁSA ITT OLVASHATÓ!

 

SORSHOROSZKÓP:

A CSILLAGJEGYEK ÉS AZ ÚJRAKEZDÉS

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!