TUDATKULCS ASZTRO BLOG

HÁLA HÉT II. rész

 

“Az igaz hála és köszönet minden nehézségen átsegít az életben. Adj hálát teljes szívből valamiért, amid még nincsen, úgy mintha már megvolna, és megkapod! A hála aktivizálja a hitet, amely hegyeket mozgat.”Kurt Tepperwein

MÉRLEG

Hálás vagyok, amiért ennyi szépség vesz körül! Igen, egyre többet látok magamban és magam körül abból, ami szerethető, ami békével tölti el a szívemet! Hálás vagyok a csodálatos emberekért, akik körülvesznek és akikkel napról napra jobb a kapcsolatom! Harmónia és béke van bennem. Egyensúlyban vagyok, áldott vagyok.

SKORPIÓ

Hálás vagyok, hogy megélhetem az élet minden rezdülését és megláthatom a csodát minden helyzet mögött! Köszönöm, hogy minden nehézségben a megbocsájtás tanítását tárja fel előttem az Élet és lehetőséget kínál a fejlődésre. Hálás vagyok, hogy minden pillanatban, még a sötétségben is van lehetőségem a fényt választani, világosságot gyújtani, felállni, továbbmenni, meggyógyulni, újjászületni! Enyém a megújulás ereje! Köszönöm!

NYILAS

Hálás vagyok, amiért a Gondviselés ellát mindazzal, amire szükségem van, minden egyes pillanatban. Köszönöm, hogy bízhatok az Életben és abban, hogy mindig jót akar nekem! Fejlődöm, tanulok, egyre feljebb jutok! Optimizmusom töretlen, hitem erős. Szerencsésnek látom magam. A jólét az enyém most. Köszönöm a széles horizontot, a végtelen lehetőségeket!

BAK

Hálás vagyok, amiért minden célom elérem a megfelelő módon, a megfelelő időben! Köszönöm a sikereimet és köszönöm a kudarcaimat is! Visszagondolva látom, hogy milyen erős vagyok és mennyit fejlődtem! Mindig felálltam és továbbmentem, egyre feljebb jutottam! Köszönöm, hogy sikerült!

VÍZÖNTŐ

Hálás vagyok, amiért minden pillanat egy újabb lehetőség arra, hogy meglássam az élet ezer színét! Köszönöm egyediségemet, mostantól kezdve értékelni fogom adottságaimat, képességeimet, sorsomat és az életemet! Tudom, hogy a szabadság belülről indul és én most leteszem a terheket, elengedem az ítélkezést és a helyzetekre aggatott címkéket. Megértem az elfogadás bölcsességét. Itt a helyem, itt és most 🙂 Úgy nézek mindenre, mintha most látnám először és így megmutatja önmagát!

HALAK

Hálás vagyok, amiért együtt áramolhatok az Élettel! Gazdag belső életet élek és hálát adok a remek intuíciómért! Köszönöm az álmaimat, köszönöm a vágyaimat, mert a szívemből valók! Az Élet jót akar nekem, szeretem, becsülöm, tisztelem! Belső világom csodáit tükrözi a külvilág!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm,
mindazt, amim van, mindig megbecsülöm!

Áldás!

 

Végezz két héten át naponta 3*5 percig hála gyakorlatot! Hangosan adj hálát mindenért, amid van, amit szeretnél! Használd a fenti segítő megerősítéseket is, bármelyiket, amelyik megérintett! Csodás ereje van ennek a gyakorlatnak és a hálaimáknak!

 

L. Marikától kaptam ezt a visszajelzést, aki rendszeresen olvassa a Tudatkulcs Reggeli Útravaló Megerősítéseit:

 

“Kedves Timke! Addig-addig olvasgattam az oldaladat, hogy reggel arra ébredek, hogy azt mondogatom magamban, köszönöm, köszönöm, köszönöm…… Hálásan köszönöm! :)”


A hála megerősítések I. részét IDE kattintva olvashatod el!

 
 
hála. képeslap szín
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!