TUDATKULCS ASZTRO BLOG

“MINDEN DÖNTÉSÜNK JELZÉS A JÖVŐNEK!”

 

12 asztro-megerősítés:

 

Kos: Úgy döntöttem, hogy aktívan részt veszek az életem irányításában! Rajtam múlik, mit teszek meg magamért és az életemért!

Bika: Úgy döntöttem, hogy megélem a pillanat örömeit és élvezem az életem úgy, ahogy van. Rajtam múlik, hogy hogyan élem meg a jelen pillanatot!

Ikrek: Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve nem hiszek el minden megszülető gondolatot, sőt, ha szükséges, megkérdőjelezem azokat! Így minden helyzetben azt látom meg, ami valójában van, anélkül, hogy különböző történeteket kreálnék hozzá.

Rák: Úgy döntöttem, hogy azt érzékelem a helyzetekben, ami engem segít! Az érzékelésem rajtam múlik! Észreveszem mindenben, hogyan segít tudatosabbá lennem! Így a múlt folyamatos visszajátszása helyett kihasználhatok új, remek lehetőségeket!

Oroszlán: Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve sugárzom magamból belső fényemet és feltétel nélkül mindenkinek képes vagyok adni abból a melegségből, ami bennem ragyog.

Szűz: Úgy döntöttem, hogy tökéletes rendet tartok magamban és magam körül! Minden helyzetben meglátom azt, ami a javamra válik és képes vagyok kihozni a legjobbat – még a nehézségekből is!

Mérleg: Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve egyre magabiztosabban és határozottabban döntök! Képes vagyok arra, hogy ösztönösen válasszam azt, ami mindenki javát szolgálja, beleértve engem is!

Skorpió: Úgy döntöttem, hogy elengedem a sérelmeket és megengedem magamnak, hogy megéljem az életet a maga teljességében! Kitartó vagyok és egyben türelmes is önmagamhoz!

Nyilas: Úgy döntöttem, hogy hitemet minden körülmények között megőrzöm, akkor is, amikor éppen nem látom a megoldást! Ilyenkor a Gondviseléshez fordulok és tudom, mindig megadja számomra a helyes választ!

Bak: Úgy döntöttem, hogy elérem céljaimat! Mostantól kezdve sikeres embernek látom magam, aki kiteljesedett életet él! Tudom, hogy képes vagyok rá!

Vízöntő: Úgy döntöttem, hogy tisztelem és becsülöm egyedi vonásaimat és felismerem saját különlegességemet. Mostantól kezdve önmagamat adom és a saját utamon járok! Vagyok, aki vagyok és ez így jó!

Halak: Úgy döntöttem, hogy összekapcsolódom a Forrás energiájával, amely mindig a rendelkezésemre áll, bármi történik is az életemben! Csodálatos belső világom tükrözi körülöttem a világ!

 

1800434_686714918017774_1055370482_n
 
Az eredeti grafikát köszönöm Egyed Vikinek!
 
A címben szereplő idézet Szepes Máriától származik.
 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!