TUDATKULCS ASZTRO BLOG

SIKER KULCSOK – ASZTRO TIPPEK

 

Hogyan érd el a céljaid?

 

Mit szólnál, ha hirtelen megjelenne 12 tapasztalt életvezetési tanácsadó a nappalidban?

A kérdés nem is olyan abszurd, mint első olvasásra tűnik! Ha régi olvasóm vagy, tudod, hogy a Hold energiáival összhangban milyen hatékonyan lehet az életünket alakítani. A Léleképítő Hold Tréning ismerősen cseng azoknak, akik két évvel ezelőtt nap mint nap velem tartottak.

Most szeretnélek megismertetni a Tudatkulcs asztro-tréninggel is, ahol kiemelt szerepe van a 12 jegynek. Olyan nagyszerű tanításokat és minőségeket rejt az asztrológia, hogy érdemes személyiségfejlesztésre használni! A 12 jegy archetípusa, mint 12 személyiségfejlesztő tréner lehet a segítségedre.

Nézzük, mit tanácsolnának nekünk ezek a tapasztalt és bölcs tanácsadók!

 
 
trening trener
 

A bátor és energikus Kos személyi edző jól tudja, hogy ahhoz, hogy változásokat érjünk el, bizony tenni kell érte. Nekünk. Most!

A békés ás állhatatos Bika személyiségfejlesztő tréner titka, hogy megéli a jelent, észreveszi és élvezi a pillanat szépségeit, megéli az örömeit. Hatékonyan segít pénzügyeink rendezésében is.

A játékos és kommunikatív Ikrek arra tanít minket, hogy szavainknak teremtő ereje van.

Az érzékeny Rák életvezetési tréner felhívja figyelmünket arra, hogy az érzéseink rendkívül fontosak a tudatos teremtésben.

A melegséget sugárzó Oroszlán az önbecsülés és az önbizalom fontosságát hangsúlyozza.

A mindig pedáns Szűz tanácsadó a szorgalom erényét hangsúlyozza, mely által sikeresen elérhetjük céljainkat.

A diplomatikus Mérleg az egyensúly keresésére és a helyes mértékre figyelmeztet bennünket. Az Élet egyik alaptörvényére hívja fel figyelmünket, a Kiegyenlítődés törvényére. Segít kapcsolataink javításában is.

A karizmatikus Skorpió tréner segít az elengedésben, melyhez számos saját példát fel tud hozni az életéből.

A pozitív kisugárzású és jóindulatú Nyilas azt hirdeti, hogy erős hitünkkel bármit el tudunk érni az életben.

Bak trénerünk igazán ismeri a siker titkát, rendkívül céltudatos és kitartó. Érdemes rá hallgatni, ha szeretnénk elérni céljainkat.

Az eredeti, reformer Vízöntő életvezetési tréner új utat mutat számunkra és megtanulja, hogyan értékeljük saját egyediségünket, hogyan vállaljuk fel önmagunkat.

Az intuitív és együttérző Halak tanácsadónk abban segít bennünket, hogy lássuk, ami még fizikai szemmel nem látható és megvalósítsuk álmainkat.

 

Kapcsolódó cikkek:

12 életvezetési tanácsadó gyakorlatai

Teremtő üzenetek

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!